További oldalak


Aktuális hírek

Új nagy méretű kerek mandala képek

Életvirága - Genezis, teremtés, termékenység mandalája

 

Álomcsapda - Pihentető alvást, nyugodt álmot segítő mandala

 

Kiegyensúlyozott élet, szellemi harmónia mandalája
Unio Mystica

 

Megtekinthetők itt

 


Elektronikus Mandala naptár


Feng Shui tanácsadás és szakkönyvek

Milyen esetre kínál javaslatot a Feng Shui konzultáns?

  • Lakások, házak, irodák, üzletek, műhelyek, gyárépületek, kertek felmérése és harmonizálása Lakás, üzlet és iroda vásárlása, bérlése előtti konzultáció
  • Telek kiválasztás, építkezés előtti szaktanácsadás, háztervezéshez segítség
  • Ingatlan eladásra felkészítése
  • Vállalkozások részére hatékony munkavégzést, forgalom-növekedést eredményező átalakítások. Alkalmazottaknak Feng Shui tréning – miként tartsák fenn az új rendet és dolgozzanak az új környezetben


Mikor ajánlott a Feng Shui tanácsadás?

A Feng Shui segítségével harmonikus állapotba hozható a fizikai környezetünk energiája.

Ezáltal válik számunkra könnyebbé a mindennapi Élet történéseinek, eseményeinek megélése.

Csökken a felesleges idegeskedés, a stressz, ritkulnak a meddő viták, minőségileg változik anyagi helyzetünk, javíthatunk egészségi állapotunkon, párkapcsolatunkon, sok éve húzódó, döntésképtelen helyzetek oldódnak meg a környezetünk megváltoztatásával.

A Feng Shui lehetőséget teremt az egyéni alkotó erőink felszabadítására, a fizikai - lelki és szellemi egészségünk helyreállítására.

Amikor úgy érezzük ezen célok valamelyikét vagy akár többet is szeretnénk megvalósítani, akkor érdemes Feng Shui konzultánshoz fordulnunk.

A Feng Shui szakember ugyanis nagyobb tapasztalatával biztosabban és könnyebben tudja feltárni azon energetikai problémákat, gócokat, melyek változtatásért kiáltanak, míg az alapvetően már kedvező helyzeteket tovább tudja erősíteni.

Jómagam immár 18 éve foglalkozom hivatásszerűen Feng Shui tanácsadással.

Hatalmas gyakorlati tapasztalattal rendelkezem e témában, számtalan mai magyar sikertörténetnek lehettem tanúja. Ebből olvashat számos esettanulmányt az általam írt Feng Shui Iskolák titkai című könyvben. Nem állítom, hogy lehetetlen önmagunk otthonát szakkönyvek alapján rendeznünk. Ám, a szakirodalomban való járatlanság, a különböző módszerek összekeverése, a viszonylag könnyen félreérthető információk áradatában való elveszettség sok gond forrása.

A Feng Shui alkalmazásával pedig ártani is tudunk önmagunknak, ha eredendően nem is ez volt a célunk.

Szakemberként azt látom, hogy a tanácsadás: gyors, hatékony és valóban igazi segítséget kínál.


Miből áll a személyre szóló Feng Shui tanácsadás?

A Feng Shui tanácsadás abszolút személyre szabott és éppen ettől válik hatékony eljárássá.

Menete:

Személyesen találkozunk az Ön által megjelölt helyszínen, ahol a tanácsadás fog történni.

A találkozáskor megismerkedünk egymással, az ingatlanban élők sorsával és a kérdéses hely történetével.

A tanácsadáshoz Önnek pontos és méretarányos alaprajzzal szükséges rendelkeznie. Ugyanis az alaprajz adja a Feng Shui tanácsadás alfáját és omegáját, ez a kiindulópontunk.

Ezen jelöljük ki az egyes életterületeket, majd ezek ismeretében következik a diagnózis- mi a probléma igazi forrása, miként mutatkozik meg ez jelenleg fizikai szinten, az otthonában.

Az alaprajz kiértékelése után elméleti bevezetést nyújtok a Feng Shui tudományába.

Ez azért szükséges, hogy a javaslataim alkalmazásának miértjeivel is tisztába legyen. Enélkül úgy tűnhetne, hogy saját ízlésem vagy elképzeléseim szerint próbálom rendezni a teret.

Az elméleti ismeretek megbeszélése során részletes asztrológiai vizsgálatot is végzek. Ez fogja egyénileg jelölni, hogy mely lakónak mi javasolt energetikailag az ingatlan kialakításánál figyelembe venni. Ez az a pont, amitől valóban személyre szabottá válik a tanácsadás.

Majd ezt követően megbeszéljük a Feng Shui alapját képző lomtalanítás- takarítás- tértisztítás egységét. Mindezek hiányában ugyanis hatástalanul várnánk a Feng Shui tudatos alkalmazásának eredményeit.

Ezután a bejárattól indulva végigjárjuk az összes helyiséget. Pontról pontra haladunk, nem hagyva ki egyetlen apró részletet sem. Még azt is megbeszéljük, hogy milyen színű toilett- papírt vásároljon ezután! Kiválasztásra kerül kinek hol érdemes aludnia, dolgoznia vagy tanulnia. Megbeszéljük milyen falszíneket célszerű választania. Foglalkozunk a bútorok elrendezésével, a lakás eddigi kiegészítőivel (képek, növények, dísztárgyak, függönyök stb.).

Részletesen elemzem mit tükröz az eddigi helyzet, milyen eseményeket okozott, illetve céljaihoz illeszkedően mi igényel változtatást. Rengeteg javaslatot, ötletet kínálok majd, melyből ízlése és elképzelése alapján Ön tud majd válogatni. Nincs ok aggodalomra! Szerényebb anyagi ráfordítással is olyan minőségi javulást lehet elérni, hogy az bátran a csoda kategóriába sorolható.

Természetesen, el kell mondanom, hogy ritkán, de előfordulnak olyan esetek, mikor azt javaslom, hogy mielőbb költözzenek el a kérdéses ingatlanból, mert az hosszú távon kezelhetetlen. Azonban ezen esetekben is adok javaslatokat, hogy miként alakítsák addig a környezetüket, amíg e költözés megoldhatatlan.

A részletes tanácsadás egyszeri esemény. Ám, itt nem ér véget a szolgáltatásom!

Minden ügyfelemnek lehetősége van személyesen konzultálni velem, akár évek múltán is.

Ha ott áll egy üzletben és töpreng megvásároljon-e valamit. Amikor ajándék ként kapott egy dísztárgyat és nem tudja hová helyezze. Amennyiben felújítást tervez és néhány kérdésben döntenie kell.

Ilyenkor telefonálhat és részletesen megbeszéljük a teendőket. Semmi fizetési kötelezettsége nincs, hiszen az egyszeri díj, amit fizetett mindezt fedezi.

Amennyiben elkészült a személyes, helyszíni tanácsadáson kapott javaslatok fizikai végrehajtásával és szeretné megmutatni, erre is lehetősége van, immár ingyenesen. Csupán a kiszállási díj terheli Önt, maga a konzultáció díjmentes.

Egyik ügyfelem mondta, hogy ez olyan személyes bizalmi viszony számára, mint az orvosával vagy az ügyvédjével. Megnyugtató tudat, hogy bármikor fordulhat hozzám.

A tanácsadás időtartama: 4-5 óra.

Ezért olyan napot érdemes választania, mikor kapkodás és sietség nélkül egyszerre ennyi időt tud szánni minderre. Lehetősége van hétvégén is tanácsadást igénybe venni, amennyiben munkaideje mást nem tesz lehetővé.

Lakásra és házra vonatkozó tanácsadás tarifák:

1-50 m2

39.995 Ft

51-100 m2

49.995 Ft

101-150 m2

59.995 Ft

151-200m2

69.995 Ft

201-250 m2

79.995 Ft

251-300 m2

89.995 Ft

301-350 m2

99.995 Ft

351-400 m2

109.995 Ft

A tanácsadás maximum 5 óra idejű. Időtúllépés esetén minden megkezdett óra plusz 10.000Ft díjú. Nagyobb alapterület, speciális kérések esetén az ár egyéni megállapodás tárgyát képezi.

A fenti összegek nettó árak, az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.

Budapesten 4.995 Ft a kiszállási díj
Budapest környéki településeken 7.995 Ft a kiszállási díj
Budapesten kívül oda-vissza útra benzinköltség, esetlegesen pályamatrica fizetendő
Külföldre teljes útiköltség térítés, szállás biztosítása vagy szállásköltség
EU tagállamok (kivétel volt szocialista országok), USA, Kanada és a fejlett ipari országok esetén a fenti tarifák duplája a díj


Kertre vonatkozó tanácsadás tarifák:

A pontos, méretarányos alaprajzon jelölöm be az egyes életterületek konkrét elhelyezkedését, esetleges többlet és hiány jelöléssel.

Majd ezt követően történik a részletes tanácsadás.

Díj: 99 Ft/m2

A fenti összeg nettó ár, az ÁFÁ-t nem tartalmazza.

Budapesten 4.995 Ft a kiszállási díj
Budapest környéki településeken 7.995 Ft a kiszállási díj
Budapesten kívül oda-vissza útra benzinköltség, esetlegesen pályamatrica fizetendő
Külföldre teljes útiköltség térítés, szállás biztosítása vagy szállásköltség
EU tagállamok (kivétel volt szocialista országok), USA, Kanada és a fejlett ipari országok esetén a fenti tarifák duplája a díj


Alaprajz életterületek szerinti felosztása

A pontos, méretarányos alaprajzon jelölöm be az egyes életterületek konkrét elhelyezkedését, esetleges többlet és hiány jelöléssel. Azonban fontos tudni, hogy ez a szolgáltatás semmilyen tanácsadást nem tartalmaz!

Interneten küldve 8.995 Ft/ alaprajz (egy szint), 9.995 Ft/alaprajz (több szint, pince, padlás stb.).
Amennyiben felkeres irodámban és itt történik az értékelés: 10.995 Ft/ alaprajz (egy szint), 11.995 Ft( több szint).

Helyszínen történő értékelés esetén: 15.995Ft/alaprajz (egy szint), 16.995Ft/alaprajz (többszint).

Ekkor is szükséges méretarányos alaprajz, méréseket azonban én végzem.
Budapesten 4.995 Ft a kiszállási díj
Budapest környéki településeken 7.995 Ft a kiszállási díj
Budapesten kívül oda-vissza útra benzinköltség, esetlegesen pályamatrica fizetendő
Külföldre teljes útiköltség térítés, szállás biztosítása vagy szállásköltség
EU tagállamok (kivétel volt szocialista országok), USA, Kanada és a fejlett országok esetén a fenti tarifák duplája a díj

A fenti összegek nettó árak, az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


Irodában történő tanácsadás

A pontos, méretarányos alaprajzon jelölöm be az egyes életterületek konkrét elhelyezkedését, esetleges többlet és hiány jelöléssel. Majd ezt követően -anélkül, hogy a helyszínen személyesen találkoznánk- történik a részletes tanácsadás.

Ugyanúgy, mint a helyszíni, személyes tanácsadás esetén. Menete azonos! Azonban megjegyzem a helyszínről készült fotók, videók sosem adják vissza teljesen azt az energetikai állapotot, melyet a helyszínen tudok érzékelni és feltérképezni.

Díjazás azonos a Tanácsadás díjtáblázatban foglaltakkal.
Csupán kiszállási díj nincsen.

A fenti összegek nettó árak, az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


Lakás kiválasztás

Amennyiben felkeres irodámban és itt történik az értékelés: 19.995 Ft/ alaprajz
Csomagár: 69.995 Ft/ 5 darab alaprajz, 129.995 Ft/ 10 darab alaprajz, 159.995 Ft/ 15 darab alaprajz, 199.995 Ft/ 20 darab alaprajz

Ekkor pontos és méretarányos alaprajz, utcanév, házszám és a fizikai északi irány pontos jelölése szükséges

Helyszínen történő értékelés esetén: 25.995 Ft/ ingatlan

Ekkor is szükséges méretarányos alaprajz, méréseket azonban én végzem.

Budapesten 4.995 Ft a kiszállási díj
Budapest környéki településeken 7.995 Ft a kiszállási díj
Budapesten kívül oda-vissza útra benzinköltség, esetlegesen pályamatrica fizetendő
Külföldre teljes útiköltség térítés, szállás biztosítása vagy szállásköltség
EU tagállamok (kivétel volt szocialista országok), USA, Kanada és a fejlett ipari országok esetén a fenti tarifák duplája a díj


Telek kiválasztás

Amennyiben felkeres irodámban és itt történik az értékelés: 29.995 Ft/ telek
Ekkor pontos és méretarányos alaprajz, utcanév, házszám és a fizikai északi irány pontos jelölése szükséges.

Helyszínen történő értékelés esetén: 35.995 Ft/ ingatlan
Csomagár: 89.995 Ft/ 5 darab, 169.995 Ft/ 10 darab, 229.995 Ft/ 20 darab

Ekkor is szükséges pontos és méretarányos telekrajz, méréseket azonban én végzem.

Budapesten 4.995 Ft a kiszállási díj
Budapest környéki településeken 7.995 Ft a kiszállási díj
Budapesten kívül oda-vissza útra benzinköltség, esetlegesen pályamatrica fizetendő
Külföldre teljes útiköltség térítés, szállás biztosítása vagy szállásköltség
EU tagállamok (kivétel volt szocialista országok), USA, Kanada és a fejlett ipari országok esetén a fenti tarifák duplája a díj


Háztervezési konzultáció

Érdemes még építkezés előtt átgondoltan megtervezni az ingatlant. Figyelembe véve az építési szabályzók, keret összeg és egyéb fizikai jellemzők mellett a Feng Shui elveit is.

Díja azonos a harmonizációs konzultációval. Lásd. fenti táblázat.

Budapesten 4.995 Ft a kiszállási díj
Budapest környéki településeken 7.995 Ft a kiszállási díj
Budapesten kívül oda-vissza útra benzinköltség, esetlegesen pályamatrica fizetendő
Külföldre teljes útiköltség térítés, szállás biztosítása vagy szállásköltség
EU tagállamok (kivétel volt szocialista országok), USA, Kanada és a fejlett ipari országok esetén a fenti tarifák duplája a díj

 


Üzleti tanácsadás

Először is köszönöm Önnek, hogy számos elfoglaltsága közepette időt szentel ezen oldal elolvasására, áttanulmányozására.

Mi a véleménye egy olyan szolgáltatásról, amelyre esküszik a British Airways repülőtársaság vezetősége, a Marks & Spencer managementje, a londoni Ritz Szálló, a Wall Street Journal és a Rothschild bankház?

Bill Clinton, minden idők legsikeresebb amerikai elnöke, a választási küzdelem idején hívta segítségül a Feng Shui elveket Fehér házi irodájának átrendezésekor.

„Nem hiszek a Feng Shui-ban. Azért csinálom, mert pénzt hoz.”- vall Donald Trump, az ismert amerikai milliárdos arról, hogy miért is alkalmazza a Feng Shui tudományát gyakorlati módon.

A világ egyik leggazdagabb embere, Bill Gates sem bízta a véletlenre otthona helyszínének kiválasztását és berendezését, hanem egy elismert Feng Shui szakemberhez fordult.

Sőt, a lelkes Feng Shui alkalmazók között szerepel Steven Spielberg, George Clooney, Eric Clapton, Tommy Hilfinger,Oprah Winfrey, Madonna, Károly herceg, Jodie Foster és még sokan mások.

Most Ön és cége is megismerkedhetnek a Feng Shui, a kínai térrendezés több ezer éves tudományával, ahogy az említett társaságok és hírességek is tették.


Mit nyújt a XXI. század modern üzleti világban a Feng Shui ősi tudománya?

- Segítségével emelhető a konkrét üzleti forgalom, alakítható az értékesítés hatásfoka.
- Alkalmazható a cég új termékeinek bevezetése esetén
hírnév és bevétel fokozó eszközeinek köszönhetően, a reklám stratégia megalkotásánál ideális.
- Az irodákban, termelési területeken elveit felhasználva
javítható a munkahelyi teljesítmény, a minőség.
- Teremthető
oldottabb, harmonikusabb légkör.
-
Csökkenthető a betegállományban töltött napok száma.

Mindezen eredményeket precíz felmérést követően, néhány bútordarab helyének megváltoztatásával, képek, növények elhelyezésével, könnyen megvalósítható ötletek felhasználásával Ön és cégének valamennyi munkatársa azonnal tapasztalhatja.

Menete:

Személyesen találkozunk az Ön által megjelölt helyszínen, ahol a tanácsadás fog történni.

A találkozáskor megismerkedünk egymással, a cége történetével, a dolgozói sorsával és a kérdéses hely történetével.
Ennek nagy jelentősége van a tanácsadáskor.

A tanácsadáshoz Önnek pontos és méretarányos alaprajzzal kell rendelkeznie.

Ugyanis az alaprajz adja a Feng Shui tanácsadás alfáját és omegáját, ez a kiindulópontunk.

Ezen tudom kijelölni az egyes életterületeket, majd ezek ismeretében következnek a javaslataim.

Az alaprajz kiértékelése után elméleti bevezetést nyújtok a Feng Shui tudományába.

Ez azért szükséges, hogy a javaslataim alkalmazásának miértjeivel is tisztába legyen.

Enélkül úgy tűnhetne, hogy saját ízlésem vagy elképzeléseim szerint próbálom rendezni a teret.

Az elméleti ismeretek megbeszélése során részletes asztrológiai vizsgálatot is végzek minden ott dolgozóra.

Ehhez Önnek rendelkeznie kell a pontos születési adatokkal (januári, februári szülötteknél szükséges a születési óra, hozzávetőlegesen a perc ismerete) és a nevekkel.

Mindezek után a bejárattól indulva végigjárjuk az összes helyiséget.

Pontról pontra haladunk, nem hagyva ki egyetlen apró részletet sem.
Kiválasztásra kerül kinek hol érdemes dolgoznia vagy amennyiben nincs lehetőség a változtatásra, mivel javítható az adott helyzet. Megbeszéljük milyen falszíneket célszerű választania.
Foglalkozunk a bútorok elrendezésével, az iroda eddigi kiegészítőivel (képek, növények, dísztárgyak, függönyök stb.).

Részletesen elemzem mit tükröz az eddigi helyzet, milyen eseményeket okozott, illetve céljaikhoz illeszkedően mi igényel változtatást. Rengeteg javaslatot, ötletet kínálok majd, melyből ízlése és elképzelése alapján Ön tud majd válogatni. Nincs ok aggodalomra! Szerényebb anyagi ráfordítással is olyan minőségi javulást lehet elérni, hogy az a csoda kategóriába sorolható.

Mindegy milyen üzleti tevékenységet folytat, lehetősége van a Feng Shui tudatos alkalmazására, hiszen már eddig is ebben a rendszerben működött- igaz a hátrányait elszenvedte, az előnyeit pedig kevéssé tudta kihasználni.

Jómagam az elmúlt 18 évben- mióta hivatásszerűen foglalkozom Feng Shui tanácsadással- számtalan sikeres üzleti tanácsadást végeztem.

Példaként néhány helyszín a teljesség igénye nélkül: gépgyár, bank, autómosó, vasudvar, esküvői ruhaszalon, természetgyógyász rendelő, varroda, butik, pékség, ügyvédi iroda, reklámügynökség, autószalon, étterem.

A természeti törvények mindenütt ugyanúgy hatnak!

Természetesen, el kell mondanom, hogy ritkán, de előfordulnak olyan esetek, mikor azt javaslom, hogy mielőbb költözzenek el a kérdéses ingatlanból, mert az hosszú távon kezelhetetlen, soha nem tud nyereséget termelni. Azonban ezen esetekben is adok javaslatokat, hogy miként alakítsák addig a környezetüket, amíg e költözés megoldhatatlan.

A részletes tanácsadás egyszeri esemény.

Ám, itt nem ér véget a szolgáltatásom!
Minden ügyfelemnek lehetősége van személyesen konzultálni velem, akár évek múltán is.

Ha új gépet vásárolt és azon töpreng hová helyezze.
Amennyiben átalakítást tervez és néhány kérdésben döntenie kell.
Ilyenkor telefonálhat és részletesen megbeszéljük a teendőket.
Semmi fizetési kötelezettsége nincs, hiszen az egyszeri díj, amit fizetett mindezt fedezi.

Amennyiben elkészült a személyes, helyszíni tanácsadáson kapott javaslatok fizikai végrehajtásával és szeretné megmutatni, erre is lehetősége van, immár ingyenesen.
Csupán a kiszállási díj terheli Önt, maga a konzultáció díjmentes.

Egyik ügyfelem mondta, hogy ez olyan személyes bizalmi viszony számára, mint az orvosával vagy az ügyvédjével. Megnyugtató tudat, hogy bármikor fordulhat hozzám.

A tanácsadás időtartama: 4-5 óra.

Ezért olyan napot érdemes választania, mikor kapkodás és sietség nélkül egyszerre ennyi időt tud szánni minderre.
Lehetősége van hétvégén is tanácsadást igénybe venni, amennyiben az üzleti tevékenység mást nem tesz lehetővé.

Üzletre, boltra, műhelyre, irodára vonatkozó tanácsadás tarifák:

1-50 m2

45.995 Ft

51-100 m2

55.995 Ft

101-150 m2

65.995 Ft

151-200 m2

75.995 Ft

201-250 m2

85.995 Ft

251-300 m2

95.995 Ft

301-350 m2

105.995 Ft

351-400 m2

115.995 Ft

A tanácsadás maximum 5 óra idejű.
Időtúllépés esetén
minden megkezdett óra plusz 10.000Ft díjú.

A fenti összegek nettó árak, az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.

Budapesten 4.995 Ft kiszállási díj
Budapest környéki településeken 7.995 Ft a kiszállási díj
Budapesten kívül oda-vissza útra benzinköltség, esetlegesen pályamatrica fizetendő
Külföldre teljes útiköltség térítés, szállás biztosítása vagy szállásköltség
EU tagállamok (kivétel volt szocialista országok), USA, Kanada és a fejlett ipari országok esetén a fenti tarifák duplája a díj


Alaprajz életterületek szerinti felosztása

Interneten küldve 11.995 Ft/ alaprajz (egy szint), 12.995 Ft/alaprajz (több szint, pince, padlás stb.).

Amennyiben felkeres irodámban és itt történik az értékelés: 19.995 Ft/ alaprajz (egy szint), 20.995 Ft( több szint).

Ekkor pontos és méretarányos alaprajz szükséges és a fizikai északi irány pontos jelölése.

Helyszínen történő értékelés esetén: 25.995Ft/alaprajz (egy szint), 26.995Ft/alaprajz (több szint).

Ekkor csak pontos és méretarányos alaprajz szükséges, méréseket én végzem.

Budapesten 4.995 Ft kiszállási díj
Budapest környéki településeken 7.995 Ft a kiszállási díj
Budapesten kívül oda-vissza útra benzinköltség, esetlegesen pályamatrica fizetendő
Külföldre teljes útiköltség térítés, szállás biztosítása vagy szállásköltség
EU tagállamok (kivétel volt szocialista országok), USA, Kanada és a fejlett ipari országok esetén a fenti tarifák duplája a díj

A fenti összegek nettó árak, az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


Irodámban történő tanácsadás

A pontos, méretarányos alaprajzon jelölöm be az egyes életterületek konkrét elhelyezkedését, esetleges többlet és hiány jelöléssel. Majd ezt követően -anélkül, hogy a helyszínen személyesen találkoznánk- történik a részletes tanácsadás.

Ugyanúgy, mint a helyszíni, személyes tanácsadás esetén. Menete azonos! Azonban megjegyzem a helyszínről készült fotók, videók sosem adják vissza teljesen azt az energetikai állapotot, melyet a helyszínen tudok érzékelni és feltérképezni.

Díjazása azonos a Tanácsadás díjtáblázatban foglaltakkal.
Csupán kiszállási díj nincsen.

A fenti összegek nettó árak, az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


Üzlet, bolt, műhely, iroda kiválasztás

Amennyiben felkeres irodámban és itt történik az értékelés: 35.995 Ft/ ingatlan

Ekkor pontos és méretarányos alaprajz szükséges és a fizikai északi irány pontos jelölése.

Helyszínen történő értékelés esetén: 49.995 Ft/ ingatlan

Csomagár:  99.995 Ft/ 5darab alaprajz, 169.995 Ft/ 10 darab alaprajz

Ekkor is szükséges pontos és méretarányos alaprajz, méréseket azonban én végzem.

Budapesten 4.995 Ft kiszállási díj
Budapest környéki településeken 7.995 Ft a kiszállási díj
Budapesten kívül oda-vissza útra benzinköltség, esetlegesen pályamatrica fizetendő
Külföldre teljes útiköltség térítés, szállás biztosítása vagy szállásköltség
EU tagállamok (kivétel volt szocialista országok), USA, Kanada és a fejlett ipari országok esetén a fenti tarifák duplája a díj

A fenti összegek nettó árak, az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


Egyéb üzleti tanácsok

Amennyiben felkeres irodámban és itt történik a tervezés:

Névjegy kártya 15.995 Ft/darab

Céges zacskó, szatyor, reklámajándék 19.995 Ft/fajta

Cégnév választás 19.995 Ft/cég (maximum 5 lehetőségből), 25.995 Ft/cég (10 lehetőségből), 29.995 Ft/cég (10-nél több lehetőségből)

Logó választás 19.995 Ft/ logó (maximum 5 lehetőségből), 25.995 Ft/logó (10 lehetőségből), 29.995 Ft/logó (10-nél több lehetőségből)

Szórólap 19.995 Ft/ darab (1 oldal), 25.995 Ft/ darab (2 oldal)

Katalógus 35.995 Ft/ darab (10 oldalig), 39.995 Ft/darab ( 10 feletti oldalszámnál)

Óriásplakát 69.995 Ft/darab

Termék csomagolás (doboz) 39.995 Ft/darab

Weboldal 49.995 Ft/ darab

Facebook oldal 35.995 Ft/ darab

A tervezés díja csak a Feng Shui szerinti javaslatokat tartalmazza, nem a nyomdai és egyéb kivitelezést.

Helyszínen történő tervezés esetén:

Budapesten 4.995 Ft kiszállási díj
Budapest környéki településeken 7.995 Ft a kiszállási díj
Budapesten kívül oda-vissza útra benzinköltség, esetlegesen pályamatrica fizetendő
Külföldre teljes útiköltség térítés, szállás biztosítása vagy szállásköltség
EU tagállamok (kivétel volt szocialista országok), USA, Kanada és a fejlett ipari országok esetén a fenti tarifák duplája a díj

A fenti összegek nettó árak, az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.


Munkaerő kiválasztás

Érdekli a jelentkező rejtett oldala?
Szeretne még teljesebb képet kapni az állásra pályázókról, mielőtt döntene kit is alkalmazzon közülük?

Ez a szolgáltatás teljes körű személyiségelemzést tartalmaz numerológia, Feng Shui asztrológia és kronobiológia-pszichogenetika elvek szerint.

Amennyiben felkeres irodámban és itt történik az értékelés: 14.995 Ft/ jelentkező

Csomag árak:
25.995 Ft / 5 fő, 45.995 Ft / 10 fő, 65.995 Ft / 20 fő

A fenti összegek nettó árak, az ÁFÁ-t nem tartalmazzák.

Miként veheti fel a kapcsolatot, ha személyes tanácsadást szeretne rendelni?

Természetesen, rengeteg kérdés merülhetett fel Önben magáról a Feng Shui-ról, az alkalmazás mikéntjéről és hogyanjáról.

Kérem, hívjon fel, hogy mielőbb személyesen válaszolhassak az Önt érdeklő, valamennyi e témát érintő kérdésre!

Szolgáltatás megrendelése, konzultációs időpont egyeztetése ügyében is kérem, keressen az alábbi telefonszámon.

Halzer Dorottya
okleveles Feng Shui konzultáns-szakíró-tanár

Telefon: 06-20-942-7748
E-mail:
Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

www.afengshui.hu

A témához kapcsolódó szakkönyveinket megtekintheti és megrendelheti a kiadványok menüpont alatt!

 

A magyar nyelven kapható legjobb Feng Shui tankönyv, kezdőknek és haladó felhasználóknak!